Splitbrain Production Stockholm - Hornstull
— musik & ljud —
Startsida - Event - Svenska låtar - Engelska låtar - Frågor - Vägbeskrivning

Event — information
När ni vill sjunga in en CD på möhippa,
svensexa, firmafest eller födelsedag i vår studio!

På den här sidan finns information om cd-inspelningar för möhippa, svensexa, event och födelsedag, hur vi mixar musiken, vad en studiovärdinna kan göra för er och om hur vi hanterar CD-omslag.
Den huvudsakliga informationen om skivinspelning finns på event-sidan.

• CD-kopior
Kostar 50:-/st utan omslag.


• Omslag
Behöver ni få hjälp med att göra ert skivomslag? Vi plåtar er i sköna positioner och gör hela omslaget med bild och allt mot en tilläggskostnad av 240:-. Observera att bokning av fotografering måste ske i förväg! Ni får även originalbilderna skickade till er om ni vill ha dem. Vi gör även extra CD-skivor med omslag för 70:- per styck. 10 skivor med omslag kostar 500:-

• Öppettider — Vi på Splitbrain Production studio har flexibla öppettider. Vi har öppet 7 dagar i veckan beroende på hur vi är bokade. Ring och kolla om det går att spela in en CD på den tid ni har tänkt er.


Hos Splitbrain behöver ingen dra nåt gammalt över sig!

• Låtförslag
Kom gärna med egna förslag på låtar. Det är möjligt att låten redan finns eller att vi vill spela in den, speciellt om det är en svensk klassiker eller en otroligt bra rocklåt!

• Musiken
Alla musikbakgrunder vi använder håller en mycket hög kvalitet. Vi som jobbar i studion är musiker och spelar själva in många av bakgrunderna på riktiga instrument för att få dem att låta så lika originalet som möjligt, vilket är en dyr metod men den som låter bäst. Detta gör att många av låtarna vi har bara finns hos oss.
Detta leder även till att vi inte kan sälja musiken utan sång. Det finns heller ingen fungerande metod där man kan filtrera bort originalsången på en låt som finns i skivhandeln.


Inspelning
Här finns plats för både sång och strängaspel.


• Mixning
Vi vill gärna att musiken och sången skall låta bra även efter ert besök hos oss, så vi mixar helst musiken i lugn och ro när ni har gått. Det innebär att för att uppnå bästa möjliga resultat och om ni kan vänta, så kommer den färdiga skivan på posten ett par dagar efter er möhippa, svensexa, event eller födelsedag.

» Tillägg studiovärdinna
Studiovärdinnan hjälper den som ska sjunga att börja på rätt ställe, sjunga rätt melodi, uppmuntra den som blir nervös, etc.
Värdinnan är dessutom bra på att få kören att sjunga stämmor! Rekommenderas för dig som inte är så van att sjunga eller för er som vill ha extra sångteknisk support med t.ex. stämmor. Dessutom är det mycket trevligt! Kostnad 340:-/tim.Eller ring oss!
Studiomobil på 070-467 41 64

SplitbrainSjung in CD på möhippa & svensexaInformationFrågor
VägbeskrivningSvenska låtarEngelska låtarDuetter & soul Länkpolare