Splitbrain Production Stockholm - Hornstull
— musik & ljud —
Startsida - Event - Svenska låtar - Engelska låtar - Frågor - Vägbeskrivning

Sjung in musik på möhippa, svensexa, event och födelsedag

Kom och sjung in en skiva på möhippan eller svensexan i en trevlig miljö i vår musikstudio på Södermalm (Hornstull) i Stockholm.

Splitbrain production har spelat in event i över tjugo år nu! Kom in och sjung & spela in en platta, och vi coachar er gärna på möhippa, svensexa, event och födelsedag. Vår utrustning är tipp-topp för sång & röst och vi är utbildade i sångcoaching på bl.a. musikhögskolan & med CVT. Ring 070-4674164
Svensexa


Guldplatta Kostnad 1890:-

Ni bestämmer en eller två låtar från våra låtlistor (eller kom med egna förslag) några dagar innan inspelningen. När ni kommer till studion är allting förberett: texter finns utprintade, musikbakgrund och ett spår med stöd av originalsång finns. Under er timme i studion hinner ni sjunga flera gånger och hela gruppen kan sjunga med som kör. Därefter kan ni fortsätta med andra aktiviteter och behöver inte sitta och vänta - vi mixar låten noggrant i efterhand (minst 1 timmes mixningstid) och klipper fram de bästa delarna ni sjungit. Sedan skickar vi er musiken i önskat format, som MP3/AAC/WAV.
Om mixningen går snabbt så lägger vi ner tid på att mixa en extraversion av låten med en annan tagning också. Ni behöver inte vara med under mixning/efterbearbetning.

- Ta gärna med våran populära intervju!

1 timme i studion och minst en timmes mixningstid som vi gör när ni har gått (+1h förberedelsetid).

Musikvideo Totalkostnad 3900:-

Ni bestämmer en låt i samråd med oss och sjunger in materialet på plats. Sedan spelar vi in en video där ni sjunger. Ta med er kläder och önskade lösskägg om ni vill se ut på något speciellt sätt i videon.
Vi redigerar sedan materialet och mixar låten i efterhand och klipper fram de bästa delarna med sång och film. Sedan fildelar vi musiken & musikvedon i önskat format. Vi har greenscreen & sådant vid behov.

- Er inspelningstid är 2 timmar - ca 1h musik & 1h video - Vi redigerar minst 2 timmar och förbereder 1h utöver detta.

Musikbakgrund nya verktyg
Vi har nya musikverktyg i musikverksta'n - välj en udda låt och vi tvättar bort sången manuellt för en hundring extra. Det kan låta fantastiskt, eller så kan det låta helt okej, vi förvarnar om slutresultatet får tveksam kvalitet.
Kostnad 100:- per låt.

För en låt som inte finns med i våra låtlistor - hör av dig! - Ibland kan vi hitta musiken utan extra kostnad.

Låtlistor
Här finns allt från hårdrock till duetter och vackra ballader att sjunga in. Fråga oss om låtar som ni inte hittar i listorna.
Låtar på svenska
Låtar på engelska
Duetter, soul, disco & funk
Hårdrock och Metal

Du kan betala med förskottsbetalning, Swish
eller kontant. Vi skriver gärna ut presentkort.
Köp gärna en present till dig själv på din födelsedag!

 

Spana in hur studion ser ut:


Företagsevent - 1 h i studion
Kom med ditt gäng från företaget och sjung in en platta med favoritlåten. Ni sjunger igenom låten några gånger först som en maffig kör. Låten mixas i efterhand så att det låter näst intill otroligt bra.
Kostnad 2500:- exkl. moms.
Om ni vill sjunga in en och en eller 2 och 2, vilket nu känns bekvämast så kostar det extra beroende på mixningstiden, ca 1000 till 1500:- extra beroende på hur många ni är. Ring/maila och prata med oss.

Orsaken till att det är dyrare att spela in ett företagsevent på det här sättet är för att det tar mycket mer tid att mixa många sångsolister jämfört med en.

Vi har haft många företag som varit hos oss och sjungit in på event eller kick-off. Exempel är Scania, Skanska, Sweco VBB, AP Fastigheter, Tieto Enator, Anticimex, Ericsson och PGM. Kom och sjung ni också!


Julspecial - 1.5 timmes studiotid
Vad vore julstämning utan julsång? Stäm upp stämbanden och sjung in de finaste låtarna.
Välj mellan ett gäng jullåtar som vi har. Skivan har inget kopieringsskydd så ni kan kopiera den till släkt och vänner.
Kostnad 2500:- för 3 låtar, det brukar man hinna med.

Julspecial för företag kostar 3500:- + moms (ca 2h i studion)
Ni väljer 3 jullåtar från vår lista och sjunger sjunger igenom låtarna några gånger först som en maffig kör. Efter detta sjunger ni in en och en eller 2 och 2. Vi mixar de bästa tagningarna för en maximal julstämning!
Julkörspecial för företag - Väljer ni att sjunga som kör kostar det 2500:- + moms för 1.5h. Då kommer ni sjunga in killar mot tjejer, AL mot AL eller andra grupperingar som ni önskar. Lite teamwork mitt i julglädjen :-)

Intervju
Börja allting med en intervju. Hur många barn kommer de få? Vilken är hennes tuffaste kläder? Hur luktar hans andedräkt på morgonen? Ni ställer frågorna och hela intervjun spelas in för framtiden. Vi har en lista på frågor ni kan ställa. Säg till i förväg och påminn oss på plats! Gratis i samband med CD inspelning på möhippa, svensexa och födelsedag- originalmodellen! Intervjun kommer som ett separat spår på skivan vi skickar till er. Intervjun kan även bytas ut till att ni sjunger en favoritlåt a capella (utan musikbakgrund).

Svensexa
Vissa har mer glöd än andra!


Event — information — mer om inspelningarna & låtarna som vi har, tid det tar att mixa musiken, pris på skivomslag, öppettider och annat.

Tips till arrangörer av möhippa och svensexa

När ni planerar möhippan eller svensexan kan det vara bra att tänka på några saker.
— Ett tips är att blanda aktiviteter så att allt inte faller om det råkar regna.
— Om ni väljer en populär lördag så är det bra att boka i god tid på alla ställen ni skall till, helst en månad eller tidigare om ni vill vara säkra på att få en populär tid. Om ni är sent ute kan det fortfarande fungera — det kan finnas avbokningar dit ni vill komma.
— Planera gärna in lite extra tid mellan aktiviteterna så hinner ni som anordnare också njuta. Annars är risken att ni bara stressar och tittar på klockan.
— Inspelningen ni gör hos oss har inget kopieringsskydd, så varför inte kopiera skivan och sälja på bröllopet? Vinsten kan gå till brudparets bröllopsresa.