SplitBrain

event

Sjung in musik på möhippa, svensexa, event och födelsedag Kom och sjung in en skiva på möhippan eller svensexan i en trevlig miljö i vår musikstudio på Södermalm (Hornstull) i Stockholm. Splitbrain production har spelat in event i över tjugo år nu! Kom in och sjung & spela in en platta, och vi coachar er gärna på möhippa, svensexa, event och födelsedag. Vår utrustning är tipp-topp för sång & röst och vi är utbildade i sångcoaching på bl.a. musikhögskolan & med CVT

• Låtar på svenska
• Låtar på engelska
• Duetter, soul, disco & funk
• Hårdrock och Metal 

Du kan betala med förskottsbetalning, Swish eller kontant. Vi skriver gärna ut presentkort. Köp gärna en present till dig själv på din födelsedag!

Guldplatta Kostnad 1890:-
Ni bestämmer en eller två låtar från våra låtlistor (eller kom med egna förslag) några dagar innan inspelningen. När ni kommer till studion är allting förberett: texter finns utprintade, musikbakgrund och ett spår med stöd av originalsång finns. Under er timme i studion hinner ni sjunga flera gånger och hela gruppen kan sjunga med som kör. Därefter kan ni fortsätta med andra aktiviteter och behöver inte sitta och vänta - vi mixar låten efterhand (minst 1 timmes mixningstid) och klipper fram de bästa delarna ni sjungit. Sedan skickar vi er musiken i önskat format. Om mixningen går snabbt så lägger vi ner tid på att mixa en extraversion av låten med en annan tagning också.
- Ta gärna med våran populära intervju!
1 timme i studion och minst en timmes mixningstid som vi gör när ni har gått (+1h förberedelsetid).

Musikvideo Totalkostnad 4900:-
Ni bestämmer en låt i samråd med oss och sjunger in materialet på plats. Sedan spelar vi in en video där ni sjunger. Ta med er kläder och önskade lösskägg om ni vill se ut på något speciellt sätt i videon. Vi redigerar sedan materialet och mixar låten i efterhand och klipper fram de bästa delarna med sång och film. Sedan fildelar vi musiken & musikvideon i önskat format. Vi har greenscreen & sådant vid behov.
- Er inspelningstid är 2 timmar - ca 1h musik & 1h video
- Vi redigerar minst 2 timmar och förbereder 1h utöver detta.