Produktion - Om oss - Studio - Event

Musikkomposition och arrangering

Musikkomposition & arrangering till olika produktioner.

Splitbrain Production samarbetar med olika artister som sångerskor, teatergrupper och ensembler. Vi är flera låtskrivare och kompositörer och kan därför erbjuda låtar, musikbakgrunder och texter inom många olika musikaliska inriktningar: rock, pop, RnB, hip-hop, teatermusik, folkmusik, visor och schlager. Vi arbetar även med lite mer ovanliga inriktningar som meditationsmusik och stämningsmusik för olika sammanhang samt större engagemang som musik och manus för musikteater och musikal.

 

Har du rösten men inte musiken?
Vi skriver musik för dig som behöver spela in nytt material, t.ex. för skivproduktion men inte skriver egen musik. Du beskriver din genre genom musikexempel.
Ett förlopp kan se ut som följer:
1. Berätta hur din sång skall produceras. Du skickar in låten som demoinspelning via mailen. Den inspelningen är till för att vi skall få en uppfattning om harmonik och melodi.
2. Vi spelar in en piano eller gitarrskiss till dig som ligger med klick. När den är godkänd fortsätter vi med trummor, bas, 3-6 gitarrer och 1-3 keyboards. Du godkänner alla inspelningar innan vi går vidare och får en gratis omtagning om du vill ändra på någonting. Sedan kommer en producent mixa musiken efter dina behov.
3. Du spelar in sången hemma eller i studio efter våra instruktioner och sänder oss inspelningen.
4. Den slutgiltliga mixningen av musiken görs och du kommer kunna ladda ner den för utvärdering.
Kostnad -
budgetmodell: 7000:- för en låt
Kostnad -
platinamodell: 13000:- för en låt
Om du väljer platinamodellen så får du ytterligare hjälp med ackordprgressionen, vi programmerar trummor eller percussion vid behov, fixar till din sång så den är perfekt intonerad och spelar in bakgrundssång.

Betalning sker i förskott. Om du inte vill fullfölja projektet vid något skede så återbetalar vi resterande summa från momentet där du inte vill fullfölja.

Välkommen att höra av dig på: